top of page

Videokonference

Videokonference

Rejs mindre - og bliv mere effektiv


 

Videokonference er nutidens mødeform - som at holde møde pr. telefon, blot med den store forskel, at man kan se dem man taler med og fremvise emner, der ikke så let lader sig transportere.

 

Du sparer penge.

Med videokonference spares omkostninger til rejse- og transport.


Du sparer tid.

Det tager tid at rejse på landevejen eller med fly og at skulle overnatte på hoteller. Ved videomøder og -konferencer kan deltagerne blive i nærheden af deres daglige arbejdsplads og dermed undgå spildtid.
Der kan afholdes møde ”her og nu” uden lang tids planlægning.

Du er geografisk uafhængig.

Videokonference gør afstanden mellem mødedeltagerne uden betydning. Du kan fremvise, demonstrere og debattere emner uden at være på samme adresse.

  • Video benyttes f.eks. af læger under operation, hvor andet  hospital kan bistå operationen.

  • Retten i DK har lige afsluttet et pilotprojekt, hvor der blev anvendt video. Derved sparede man store udgifter til rejser, fangertransport m.m.

  • Der skal igangsættes et pilotprojekt ved en kommune omkring tolkebistand. Tolken sidder på et kontor, og en sagsbehandler kan sidde et helt andet sted.

Videokonference giver også mulighed for at afholder interne kurser, salgsmøder m.m., hvor hver enkelt deltager sidder i et møderum eller foran sin laptop. Det gør det lettere at samle medarbejderne på et givet tidspunkt.


Har din virksomhed behov for videokonferencer

- så viser vi gerne mulighederne.

Anker 1
bottom of page