top of page

OM OS

Det er vores målsætning at kunne levere de bedste kommunikationsløsninger til vores kunder.


Det starter med god rådgivning...

De bedste løsninger er baseret på en opdateret og bred viden om de bedste produkter på markedet - sammenholdt med indgående kendskab til din virksomheds kommunikationsbehov.

Derfor er vores medarbejdere alle certificerede inden for det område de beskæftiger sig med, og har desuden mange års erfaring med komplekse telefoniløsninger. Vi har fokus på at viden gør en forskel, og at proaktivitet og de rigtige kompetencer, er vigtige elementer når vi skal levere de optimale løsninger.

ProKOM har siden 2002 leveret og serviceret tele- og dataløsninger.

Vi arbejder i dag  for mere end 1000 kunder.
Vi er med fra den første dialog omkring ønsker og behov, har ansvaret for implementering og står for den efterfølgende service. Vi samarbejder tæt med vores kunder, for på den måde at sikre optimal fokus de individuelle behov, baseret på god service

ProKOM er landsdækkende serviceparter på tele- og dataløsninger. 


ProKOM har hovedkontor i Hedensted mellem Horsens og Vejle. Vi har landsdækkende service, med afdelinger placeret i Aalborg, Odense og København. Alle steder har vi kompetente medarbejdere, samt reservedele der dækker de kunder som er tættest på.

Et stærkt netværk

ProKOM er medejer af TCN gruppen, som er repræsenteret i Danmark, Norge og Island. Gruppen er en af Nordens største Alcatel-Lucent partnere med mere end 100 kompetente medarbejdere. Gruppen servicerer mere end 7.500 kunder som alle har et Alcatel-Lucent telefonsystem installeret.

Læs mere om TCN Gruppen på www.tcn.no

15

Års

Erfaring

+1500

Eksisterende

Kunder

4

Afdelinger

Landet over

Hos ProKOM er vi altid klar til at hjælpe.

Kontakt os på: 

prokom@prokom.dk

eller 

Tlf.:+45 70 20 32 70 

the team
bottom of page